FAQ COVID-19 & Dagvlinder Festival

De berichten die naar buiten komen over evenementen in Nederland worden steeds positiever. Wij hebben dan ook besloten om ervoor te gaan met het Dagvlinder Festival. Aangezien er een kans aanwezig blijft dat het Dagvlinder Festival niet door kan gaan vanwege de dan geldende beperkingen, werken wij dit jaar met een aanbetaling. Door 50% van je ticket aan te betalen, ben jij verzekerd van je ticket van het Dagvlinder Festival.

Het Dagvlinder Festival vindt plaats op zaterdag 9 oktober van 14.00 – 00.00 uur in de RDM Onderzeebootloods.

Wanneer je tickets hebt gekocht voor het Dagvlinder Festival 2020 zorgen wij dat deze geldig blijven voor de volgende editie op 9 oktober 2021. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Mocht je op 9 oktober 2021 niet kunnen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Op maandag 10 mei 2021 start om 12.00 uur de kaartverkoop voor de vlinders die geregistreerd staan.

Pre-registreren kan via www.dagvlinderfestival.nl

Wanneer duidelijk is dat het festival doorgaat, ontvang je een e-mail van ons om het resterende bedrag te betalen. Je hebt hier 14 dagen de tijd voor. Zodra het gehele bedrag door ons is ontvangen worden de definitieve kaarten verstuurd naar jouw e-mailadres.
Wanneer je hebt besloten de aanbetaling niet binnen de genoemde periode te voldaan wordt de eerste aanbetaling niet gerestitueerd wanneer het festival doorgaat.
Mocht je vraag hier niet tussen staan kan je altijd contact met ons opzoeken via het contact formulier. Wij zullen ons best doen om al jouw vragen te beantwoorden.