Lieve #VLINDERTJES,

Daar zijn we weer eventjes, nu met belangrijk en goed nieuws!
We weten allemaal hoe, wat en waarom wij Dagvlinder Festival 2020 in de Van Nelle Fabriek noodgedwongen moesten verplaatsen. Daar willen we het verder dan ook niet te lang over hebben, want hier sluiten we ons gewoon bij aan: klaar. Gezondheid gaat voorop! Echter is er naar onze mening ook zeker ruimte voor positiviteit in deze tijd en dat is dat wij een een nieuwe datum hebben gevonden voor het Dagvlinder Festival 2020: zaterdag 10 oktober in de Onderzeebootloods te Rotterdam!

VERPLAATST NAAR 10 OKTOBER
Het evenement is dus verplaatst naar zaterdag 10 oktober 2020. Op deze manier hebben wij nog genoeg tijd om ons voor te bereiden en om jullie lekker te maken om weer te komen #vlinderen, want daar zijn we dan natuurlijk wel erg aan toe! De Onderzeebootloods zal ons indoor terrein zijn voor deze dag van 14:00 tot 23:59 uur.

WAT TE DOEN ALS JE AL KAARTJES HEBT…
Alle gekochte kaarten voor de editie van 11 april in de Van Nelle Fabriek zijn uiteraard ook geldig op zaterdag 10 oktober in de Onderzeebootloods. Mocht je deze dag echt niet kunnen, dan kun je ons een mailtje sturen met als onderwerp Refund Dagvlinder en zullen we je tickets refunden, al vinden we het natuurlijk leuker als je ons gewoon blijft supporten en er op 10 oktober weer bij bent
Let op, dit kun je doen t/m 15 april, hierna kunnen we je mailtjes niet meer in behandeling nemen.
Mochten jullie nog andere vragen hebben, dan kunnen jullie ons mailen via info@footclubevents.nl dan zullen we je vraag persoonlijk beantwoorden.

MAATREGELEN
Wij begrijpen dat de afgelopen periode een impact heeft gehad op jullie allemaal, daarom zullen wij ook wat maatregelen nemen om niet alleen een goed gevoel te geven tijdens het uitgaan straks, maar om ook écht actief stil te staan bij jullie en onze gezondheid.

TICKETS VOOR 10 OKTOBER NU ONLINE
Nog geen tickets? Deze kun je online bestellen via deze website – daarnaast zouden we het super, super tof vinden als jullie nu al beslissen om erbij te zijn. Speciaal voor diegenen die ons nu al willen supporten en zichzelf willen verzekeren van een goedkoper ticket, hebben we de ‘vroege vlinder tickets’ – welke al uitverkocht waren – verlengd.

Als laatste kunnen we jullie mededelen dat we nog nooit zóveel zin hadden in een indoor festival als nu, we zullen er alles aan doen om er weer keihard te staan en om jullie simpelweg de dag en avond van jullie leven te geven. We beginnen om 14:00 uur, kom lekker op tijd, om 23.59 uur draait de laatste plaat…

OP NAAR ZATERDAG 10 OKTOBER; DAN #VLINDEREN WE ALSNOG!

#VLINDEREN #INDOOR #LEUK