Hoezo een saaie zomer zonder festivals?
Haal je het festival toch gewoon in huis!

#VLINDEREN IN JE TUIN OF HUISKAMER?

Dagvlinder Festival komt nu met opbeurende taferelen voor de zomer van 2021: De Vlindertuin Drive-In Show, nu te boeken voor in jouw tuin of huiskamer!

Zie je het al voor je, een eigen festival voor jou en je vrienden? We komen graag met de hele mikmak langs in je achtertuin of in je woonkamer. Schakel de buurtpreventie maar vast in, want iedereen zit nu wel met smart te wachten op een Dagvlinder beleving 🙂

Wat kun je van de #VLINDERTUIN verwachten?

Andere opties zoals een silentdisco, een deurhost, extra licht -en geluid, een volledige bar met barmannen -of vrouwen, een tuinman, special effects zoals confetti, een vlammenwerper of CO2 als verkoeling op een hele hete zomeravond, fotograaf, aftermovie, Master of Ceremony… het kan allemaal! Bovendien zijn andere dj’s ook aan te vragen, op basis van beschikbaarheid. We snappen dat dit ieders zijn interesse wekt dus wilt iedereen natuurlijk weten wat dit leuke zomerse initiatief gaat kosten.

Met minimaal 30 personen in jouw achtertuin en voor 4 show uurtjes komen we met veel liefde bij je langs om te #VLINDEREN. Heb je meer personen, langere showtijd of iets anders, dan kan dat allemaal op aanvraag, we denken gewoon met je mee, maar geschikt voor kleine ruimtes zijn we niet. Mocht je geen tuin hebben, maar een dakterras of denk je dat onze #VLINDERTUIN beter bij jou binnen kan plaatsvinden, meld dit dan in je aanvraag bij de beschrijving van je droomfeest.

Meer weten of even contact?

Vul ons formulier hieronder in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op en wie weet heb jij straks je eigen #VLINDERTUIN!

AANVRAAG #VLINDERTUIN

    • Contact info
    • Feest info    Binnen of buiten BinnenBuiten