FAQ Dagvlinder Festival

Nadat je tickets hebt gekocht, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een knop om de tickets te personaliseren. Op de personalisatiepagina dien je de gegevens in te vullen van iedere bezoeker van je bestelling.

De tickets mogen elk gewenst moment gepersonaliseerd worden, dit hoeft niet direct na de aankoop.

Nadat de tickets op naam zijn gezet, kan de order worden afgerond door op “finalize order” te klikken. Hierna kun je de order direct downloaden en worden jouw tickets per e-mail verzonden.

Let op: tijdens de personalisatie moeten alle tickets gepersonaliseerd worden met een unieke e-mailadres en mobiel nummer. Je dient daarom voor ieder persoon een ander e-mailadres en telefoonnummer in te voeren. Je gepersonaliseerde tickets kunnen wel gewijzigd worden en hiervoor ga je naar de website van CM.

Voor meer informatie over de tickets personalisatie klik je hier: https://support.cmtickets.com/

Wanneer je problemen hebt met het personaliseren van je tickets, lost CM support dit voor jou op. Contact opnemen met CM, kan via support.cmtickets.com of telefonisch via whatsapp +31762012630.

Wij controleren niet aan de deur of de naam op de ticket en ID overeenkomen, je hoeft daarom niet je ticket opnieuw te personaliseren. Echter kan dit wel belangrijk zijn bij een foutmelding bij het scannen.

Wanneer je toch wel je naam wilt aanpassen, kan je contact opnemen met support.cmtickets.com.

Personalisatie per ticket is belangrijk om verschillende redenen:

  1. Om de doorverkoop van tickets op de zwarte markt te voorkomen.
  2. Het kunnen bereiken van iedere bezoeker in geval van een noodsituatie (bijv. plotseling opkomend slecht weer).
  3. De veiligheid op het evenement te optimaliseren door iedereen te kunnen identificeren.
Wij adviseren je om je spam na te kijken, de tickets belanden helaas vaak hier. Mocht je ticket hier ook niet te vinden zijn kijk dan op  resend.ticketing.cm.com/nl

Het evenement wordt gegeven in de Onderzeebootloods, deze bevindt zich op de RDM-straat 3089, Rotterdam.

Op verschillende manieren kan je hier komen:

  1. Openbaar vervoer, vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. De bus stopt voor Heijplaatstraat 23.
  2. Auto, via de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat. Volg de borden Heijplaat/RDAM Rotterdam, wanneer je aankomt bij de Heijplaatweg bevindt zich links parkeerterrein A. Hier kan gratis worden geparkeerd of verderop in de Heijplaatstraat.
  3. Veerdienst Watertaxi-XL, vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens vaart er ieder kwartier een watertaxi-XL naar RDM/Heijplaat.

Ja! Er zijn lockers beschikbaar op het evenement. Binnenkort zijn deze online aanschaffen.

Mocht je vraag hier niet tussen staan kan je altijd contact met ons opzoeken via het contact formulier. Wij zullen ons best doen om al jouw vragen te beantwoorden.