FAQ Dagvlinder Festival

Veel gestelde vragen

De berichten die naar buiten komen over evenementen in Nederland worden steeds positiever. Wij hebben dan ook besloten om ervoor te gaan met het Dagvlinder Festival. Aangezien er een kans aanwezig blijft dat het Dagvlinder Festival niet door kan gaan vanwege de dan geldende beperkingen, werken wij dit jaar met een aanbetaling. Door 50% van je ticket aan te betalen, ben jij verzekerd van je ticket van het Dagvlinder Festival.Het Dagvlinder Festival vindt plaats op zaterdag 9 oktober van 14.00 – 00.00 uur in de RDM Onderzeebootloods.
Wanneer je tickets hebt gekocht voor het Dagvlinder Festival 2020 zorgen wij dat deze geldig blijven voor de volgende editie op 9 oktober 2021. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Mocht je op 9 oktober 2021 niet kunnen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De kaartverkoop is van start, klik HIER voor het aanschaffen van je ticket.

Wanneer duidelijk is dat het festival doorgaat, ontvang je een e-mail van ons om het resterende bedrag te betalen. Je hebt hier 14 dagen de tijd voor. Zodra het gehele bedrag door ons is ontvangen worden de definitieve kaarten verstuurd naar jouw e-mailadres.
Wanneer je hebt besloten de aanbetaling niet binnen de genoemde periode te voldaan wordt de eerste aanbetaling niet gerestitueerd wanneer het festival doorgaat.
Wanneer het Dagvlinder Festival niet door kan gaan ontvang je je aanbetaling ex fee terug op je rekening.
Wij adviseren je om je spam na te kijken, de tickets belanden helaas vaak hier. Mocht je ticket hier ook niet te vinden zijn neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Nadat je de tickets via de ticketshop hebt besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een knop om de tickets te personaliseren. Op de personalisatiepagina dien je de gegevens in te vullen van iedere bezoeker die het evenement zal bezoeken op je bestelling. Je kunt je tickets op elk gewenst moment personaliseren, dit hoeft niet direct na aankoop. De afgerekende tickets zijn jouw eigendom en vervallen dus nooit.

Nadat de tickets op naam zijn gezet kun je jouw order afronden door op “finalize order” te klikken. Je kunt de order hierna direct downloaden en jouw tickets worden per e-mail verzonden.

Let op: Tijdens de personalisatie moeten alle tickets gepersonaliseerd zijn met een uniek e-mailadres en mobiel nummer (indien hierom gevraagd wordt). Je dient dus voor ieder persoon een ander e-mailadres en telefoonnummer in te voeren. Je gepersonaliseerde tickets kunnen ook gewijzigd worden, ga hiervoor naar de website van CM.
Voor meer informatie over de tickets personalisatie klik hier https://support.cmtickets.com/

Personalisatie per ticket is belangrijk om verschillende redenen: 1. De doorverkoop van tickets op de zwarte markt te voorkomen 2. Het kunnen bereiken van iedere bezoeker in geval van een noodsituatie (bijv. plotseling opkomend slecht weer) 3. De veiligheid op het evenement te optimaliseren door iedereen te kunnen identificeren

Voor nu kunnen wij hier nog geen antwoord op geven. Wel volgen wij de regels van de Rijksoverheid. Wanneer Testen voor Toegang van kracht is dan moet iedereen die het event bezoekt in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs of herstel bewijs mits je nog niet (volledig) gevaccineerd bent. Kijk voor meer informatie over het testbeleid op de website van de Rijksoverheid.

Mocht je vraag hier niet tussen staan kan je altijd contact met ons opzoeken via het contact formulier. Wij zullen ons best doen om al jouw vragen te beantwoorden.